Aprovada la llista d’ERC per a les eleccions municipals

Barcelona 31-3-2019 / Ahir dissabte, el participants al 59è Congrés regional d’Esquerra Barcelona han aprovat la llista de la candidatura encapçalada per Ernest Maragall amb un 91% de vots a favor.

La candidatura d’Esquerra Republicana-Ernest Maragall Alcalde + Barcelona-Nova/Nou Futur ha presentat la seva llista sencera per a les eleccions municipals amb una foto de família de tots els seus integrants. El candidat que l’encapçala, Ernest Maragall, ha volgut destacar l’objectiu del seu projecte per governar Barcelona treballant no només per a la seva gent, sinó per a tots els veïns i veïnes de la ciutat: «La tria és entre el que representa el govern de Colau i l’ambició republicana de la nostra candidatura. Nosaltres no només treballarem per a uns quants, per als ‘nostres’. Els nostres són tots», ha afirmat.

Maragall també ha destacat que la Barcelona real també és la que surt al carrer i lluita per les seves necessitats: «No volem una ciutat callada o resignada. Volem una ciutat crítica i que ens exigeixi per fer millor les coses, perquè al costat de la protesta, la denúncia i la crítica, ha d’haver-hi solvència».

Entre els primers noms que figuren a la llista aprovada pel congrés regional destaquen Elisenda Alamany, en representació de Nova-Nou Futur, Miquel Puig, de la plataforma Ernest Margall + Bcn, la presidenta del Grup Municipal d’ERC, Montse Benedí, el regidor i portaveu, Jordi Coronas, la diputada al Parlament, Eva Baró, la regidora Gemma Sendra, el candidat per la JERC, Max Zañartu, els independents Maria Buhigas, Rosa Suriñach i Pep Salas, i els consellers de districte Jordi Castellana, Marina Gassol i Jordi Fexas, entre d’altres.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑