El carrer Llibertat guanya el Concurs de Guarnits de Carrers de la Festa Major de Gràcia

Barcelona 18-8-2018 / El guarnit titulat ‘Els Sons Rurals’ del carrer Llibertat s’ha endut avui el primer premi del jurat del Concurs de Guarnits dels Carrers de la Festa Major de Gràcia, en què enguany hi participaven un total de 21. Verdi, amb ‘Ave Verdi’, ha obtingut la segona posició amb només dos punts menys que el primer.

La Plaça Rovira s’ha endut el tercer premi d’honor d’aquest tradicional concurs, que s’ha celebrat aquesta tarda al pati de l’escola Jujol, on l’organització ha hagut de  traslladar la celebració, a causa de la pluja. A l’acte han assistit la tinenta d’alcaldia Janet Sanz, el regidor de Gràcia, Eloi Badia, i el president del districte, Gerard Ardanuy.

El jurat, composat per professionals de diferents disciplines relacionades amb la plàstica, l’art, l’arquitectura i la cultura popular, també ha dictat veredicte sobre el guarnit dels balcons i portalades que han participat al concurs d’enguany.

Durant la tradicional cerimònia s’ha volgut recordar les 17 víctimes dels atemptats terroristes d’ara fa un any a Barcelona i Cambrils. 17 nens i nenes de Gràcia han pintat amb les seves mans amb pintura blanca una lona en què hi havia dibuixat el perfil del símbol de la pau. Durant l’homenatge, s’ha emès una adaptació de la cançó  ‘La Rambla’, on hi ha participat 50 artistes que han cedit els drets d’emissió per a aquest acte.

Rànquing de carrers

1.- Llibertat Els sons rurals
2.- Verdi del Mig Ave Verdi
3.- Plaça Rovira i Trias Sastreria i confeccions Rovira&Cia.
4.- Jesús El món dels somnis
5.- Progrés Progrés és el més vital
6.- Joan Blanques de Baix de Tot La Lello a Baix de Tot
7.- Travessia Sant Antoni Olimp 54
8.- Fraternitat de Dalt (ETIS) Vi Frater My Friend
9.- Plaça Vila de Gràcia La Vila dels monstres divertits
10.- Fraternitat de Baix (EFIT) e=v·t


11.- Joan Blanques de Baix Món d’abelles
12.- Berga Jungla Berga
13.- Tordera La tardor
14.- Providència Providència i els seus amics
15.- Maspons Viva México Maspones!
16.- Puigmartí Aloha
17.- La Perla Barcelona parc d’atraccions
18.- Perill Vídeojocs Perill
19.- Ciudad Real Totoro i els seus amics (El món de Miyazaki)
20.- Plaça Poble Romaní Ederlezi
21.- Mozart Mozart invaders

Fotos: Ajuntament de Barcelona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑