La Font Màgica i les fonts ornamentals de Barcelona adapten el seu funcionament a l’horari de primavera

Barcelona 3-4-2018 / La Font Màgica i les fonts ornamentals de Barcelona comencen a funcionar el dijous 5 d’abril en horari de primavera. Des del 5 d’abril fins al 31 de maig, la Font Màgica ofereix les tradicionals coreografies de llum, color i música els dijous, divendres i dissabtes de les 21:00 hores a les 22:00 hores, amb inici de les coreografies a les 21:00h i a les 21:30 hores.

Els passis de la Font Màgica adapten l’inici dels espectacles amb les postes de sol, en base a criteris de sostenibilitat i racionalització horària.

En relació al funcionament diürn ornamental de La Font Màgica i de les fonts de l’eix de l’avinguda Maria Cristina, es manté el funcionament actual en diumenge i dilluns festius, d’11:00 hores a 15:00 hores i durant la setmana funcionaran en horari de matí d’11:00 hores a 13:00 hores i de tarda de 16:00 hores a 18:00 hores.

La graella dels espectacles és variada, combina diferents estils i incorpora músiques actuals. A l’inici de la nova temporada de primavera, la Font Màgica manté el Piromusical de l’any passat dedicat a les Olimpíades de Barcelona de l’any 1992, a la ciutat de Reykjavik, al compositor Enric Granados amb composicions de danses “goyescas” i dansa espanyola, artistes desapareguts com Leonard Cohen, George Michael, Pere Tapies i Chuck Berry.

Manté els espectacles de Música de cinema amb èxits com: “Rogue One”, “El Tiempo Entre Costuras”, “Harry Potter i les relíquies de la mort”, “Iron Man 3”; èxits pop-Rock, d’intèrprets com Oasis, Queen, Madonna, George Michel i U2, entre d’altres; i èxits actuals 2, amb composicions de Justin Timberlake, Bruno Mars, Mark Ronson, Coldplay i Lady Gaga, entre d’altres. Sense oblidar els espectacles habituals de més èxit com els de música clàssica o El Cant de la Senyera.

Respecte a altres fonts amb passis de coreografia amb música, el funcionament serà de les Fonts Bessones de la Plaça Catalunya, divendres i dissabte de 21:00 hores a 22:00 hores i les Fonts de Can Fabra i la de Manuel de Falla del Parc de Serra Martí de Canyelles, serà divendres i dissabte de 20:00 hores a 21:00 hores.

Per a les fonts dels Jocs d’Aigua de les Rieres d’Horta, Cobriment de Sants i Baró de Viver el funcionament serà de dilluns a diumenge de 20:00 hores a 21:00 hores.

Quant a l’horari de funcionament de les fonts ornamentals ubicades als eixos de Gran Via i Passeig de Gràcia, funcionaran en horari d’estiu d’11:00 a 22:00 hores. Les fonts de l’interior dels parcs funcionaran en horari d’estiu d’11:00 a 20:00 hores.

La resta de fonts funcionaran, en horari d’estiu, al matí d’11:00 a 14:00 hores i a la tarda de 17:00 a 21:00 hores.

Barcelona disposa d’un extens patrimoni en fonts ornamentals de gran valor cultural i històric, amb gran estima per part de la ciutadania que gaudeixen dels seus espectacles d’aigua, llum i color, i en el cas particular de la Font Màgica, també de música. La Font Màgica és l’element principal del conjunt de cascades i llacs de l’eix Maria Cristina, a Montjuïc, que va des del Palau Nacional fins a la plaça d’Espanya. La Font Màgica rep al voltant de 2’5 milions de visitants a l’any fet que l’ha convertit en una icona reconeguda de la ciutat arreu del món.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑