Detinguts dos homes per 14 robatoris amb força a establiments comercials de Barcelona

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi van detenir la matinada del 21 de desembre dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força en un establiment comercial. Els detinguts, de 27 i 30 anys, són de nacionalitat espanyola i acumulen nombrosos antecedents per fets similars.

Es va donar la circumstància que sobre aquestes dues persones requeia una ordre policial de detenció per un total de 14 robatoris amb força comesos entre els dies 23 de setembre i 26 de novembre de 2017 al districte de l’Eixample de Barcelona.

Precisament, la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Eixample va iniciar una investigació a finals del mes de setembre que ha conclós que aquestes dues persones exercien una activitat delictiva molt activa, en alguns casos de manera conjunta i en altres separada durant els últims mesos.

El modus operandi dels dos lladres era gairebé sempre molt similar. Els robatoris es produïen durant la nit en establiments de lliure concurrència amb accessos a la via pública i actuaven preferentment en forns-cafeteries, bars-restaurants i botigues. La forma d’accés preferida era mitjançant forçament rudimentari (de vegades amb les mans) de portes corredores de vidre de tipus automàtic o a través del forçament del pany, palanca i obrellaunes. Una vegada a l’interior forçaven o s’emportaven la caixa enregistradora.

Aquestes dues persones van ser reconegudes fotogràficament en diversos robatoris amb força i en alguns casos també s’han trobat empremtes dels dos lladres al lloc dels fets.

Es calcula que els autors haurien sostret aproximadament més de 8.000 euros en efectiu, aparells electrònics com tablets, càmeres i ordinadors, així com una ampolla de whisky de 50 anys per un valor aproximat de 950 euros.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per a tots dos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑