Barcelona disposarà de 264 col·legis electorals per a les eleccions al Parlament

Barcelona té preparat el dispositiu per a la celebració de les eleccions d’aquest proper dijous, 21 de desembre, en què els ciutadans i ciutadanes escolliran els seus representants al Parlament de Catalunya. La ciutat compta amb 264 col·legis electorals distribuïts entre els deu districtes de la ciutat, en una jornada electoral que tindrà lloc en dia laborable.

Els punts de votació obriran les seves portes a les 09:00 hores del matí i tancaran puntualment a les 20:00 hores del vespre. En total, el cens electoral a la ciutat està format per 1.125.827 persones.

En els 264 col·legis hi haurà 1.357 meses de votació. En total, s’han repartit 1.803 urnes per garantir l’exercici del dret a vot. Així mateix s’han imprès 8.113.500 paperetes de les 10 candidatures que es presenten a les eleccions. Per la jornada electoral s’han distribuït 81 kits de votació accessible per a persones invidents i s’han disposat 278 cabines de votació.

En el següent document es pot consultar el dossier informatiu amb les dades d’aquestes eleccions i l’històric d’anteriors eleccions al Parlament de Catalunya 2017. Així mateix, s’ofereix informació sobre les darreres enquestes preelectorals publicades.

L’objectiu d’aquest dossier és el de convertir-se en una eina de treball útil pel seguiment de les eleccions Autonòmiques del proper 21 de desembre de 2017, recopilant les dades electorals de les eleccions anteriors a Barcelona i la seva divisió territorial – districtes i barris -, així com d’altres àmbits territorials – Catalunya i províncies-.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑