Detingut un home per robar uns 6.000 euros de màquines escurabutxaques de 10 bars de Barcelona

Agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu van detenir el dimarts 5 de desembre un home de 35 anys, nacionalitat albanesa i veí de Barcelona com a presumpte autor de 10 delictes de robatori amb força a establiment i dues temptatives.

Els investigadors van detectar un increment de robatoris des del mes de juliol en bars situats als mateixos carrers al districte de Sant Andreu de Barcelona. Diverses càmeres de seguretat dels establiments van enregistrar com el lladre forçava les màquines escurabutxaques.

Les víctimes van denunciar els fets i conjuntament amb la policia van identificar l’autor dels delictes, ja que els sospitós anava prèviament als bars on volia entrar quan estaven oberts per tal d’inspeccionar el local. Això va cridar l’atenció dels treballadors que després van lligar caps.

El seu modus operandi consistia en arrencar les tapes de les màquines escurabutxaques i s’emportava la recaptació, uns 500 euros per local. En total va sostreure uns 6.000 euros de tots els bars que va atracar.

La investigació del cas no descarta que el detingut pugui estar implicat en altres fets similars fora del districte de Sant Andreu. El dijous 7 de desembre va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑