L’Ajuntament de Barcelona iniciarà aquest any la reforma dels mercats del Carmel, Besòs i Montserrat

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats, invertirà 2.705.000 euros més en actuacions de millores als mercats municipals i en l’impuls a nous projectes de remodelació.

En conjunt, aquest any 2017 s’executaran 42.866.422€. D’aquests, 35.015.220€ s’hauran destinat a aquests cinc grans projectes de rehabilitació de mercats que ja estan en marxa (Sant Antoni, Bon Pastor, Sant Andreu, Vall d’Hebron, i Abaceria), i els altres 7.851.202 es destinaran a l’inici dels tres nous projectes i a diferents actuacions de millora en altres equipaments.

La inversió que l’Ajuntament de Barcelona haurà fet a la xarxa de mercats durant el període 2015-2017 serà de 78.417.119 d’euros.

Els 2,7 milions d’euros permetran impulsar nous projectes, com l’inici de la redacció de projecte bàsic per a la reforma del mercat de Montserrat, o l’impuls de nous processos de remodelació com els del mercat del Carmel i Besós. En concret, l’Ajuntament començarà a amortitzar les parades dels comerciants que han optat per no continuar amb la seva activitat un cop rehabilitats els mercats. Aquest és un pas imprescindible per reorganitzar l’oferta comercial del futur equipament i dissenyar-ne els projectes.

Foto: Ajuntament de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑