Presentació del Goya i el Greco recuperats ahir per a Barcelona

Avui s’ha presentat a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, MNAC, les dues obres d’art recuperades per a Barcelona de la col.lecció de Julio Muñoz Ramonet: L’aparició de la verge del Pilar de Goya i L’Anunciació d’El Greco.

A la presentació hi ha assistit el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; el tinent d’alcaldia de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència i president de la Fundació Julio Muñoz Ramonet, Jaume Asens.

A l’acte també hi han assistit representants dels grups municipals, i els patrons actuals i anteriors de la Fundació Muñoz Ramonet, a més del director del MNAC, Pepe Serra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑