ERC demana definir conjuntament els usos del Port Olímpic i els locals d’oci

La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquesta tarda una proposta d’ERC per «treballar conjuntament els plans d’usos del Port Olímpic i dels locals d’oci del front marítim de la Barceloneta».

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha recordat que «el 2020 finalitza la concessió del Port Olímpic», la qual cosa representa «una gran oportunitat per fer un gir de 180 graus al model d’explotació» que es fa actualment. El republicà ha assenyalat també que «el 2019 finalitza la concessió dels locals d’oci de primera línia del front marítim».

«Ja fa mesos vam avisar de la necessitat d’un pla de xoc que mitigui el malestar que s’ha generat. No podem tolerar que cada cap de setmana els veïns no puguin descansar», ha subratllat Coronas. El portaveu d’ERC ha demanat tractar conjuntament els usos d’aquests dos espais, perquè «formen part d’un mateix conjunt».

«Recollim les demandes dels veïns de la Vila Olímpica i la Barceloneta, que volen una reconversió d’aquests espais cap a un nou model més ciutadà i consensuat amb el veïnat», ha conclòs Coronas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑