El regidor Jordi Martí assisteix als Tres Tombs de Sant Antoni

25-1-2020 / Aquest matí el regidor del Districte de l’Eixample, Jordi Martí Grau, i la presidenta del Consell Municipal del Districte de l’Eixample, Eva Baró, han assistit a la 195ª edició de la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni, la més antiga de la ciutat.


L’acte ha començat amb una concentració a la plaça Josep Puig i Cadafalch i, tot seguit, cap a les 10.30 hores, la cavalcada ha iniciat el seu recorregut parant al Mercat de Sant Antoni per la lectura del pregó, enguany a càrrec del president de la Federació Catalana d’Hípica, Emilio Zegrí. També han tingut lloc els parlaments institucionals, on han participat Eva Baró, Jordi Martí Grau i el president de la Federació dels Tres Tombs, Andreu Bernadàs.

El seguici s’ha tornat a parar a la ronda de Sant Pau, on ha tingut lloc la benedicció de Sant Antoni als animals i, des d’aquí, ha continuat amb un extens recorregut que ha omplert els carrers d’Urgell, Tamarit, Villarroel, Floridablanca, ronda de Sant Antoni, plaça de la Universitat, carrer de Pelai, la Rambla, Hospital, plaça del Pedró, carrer de Sant Antoni i Manso fins al Mercat de Sant Antoni on s’ha produït la descotxada i activitats i balls pel veïnat.

L’acte central ha estat la passada d’animals formada per cavalls, ases i someres, cavalcats o tirant carruatges, carretons i calesses. A més, ha comptat amb el grup de llancers de la Guardia Urbana, el carruatge capella amb la figura de Sant Antoni i genets de la comitiva oficial dels Tres Tombs, entre altres carruatges.

Fotos: Ayuntamiento de Barcelona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑