Un operatiu antidroga al Raval desmantella tres punts de venda i consum de substàncies estupefaents

Agents de la Policia de la Generalitat –Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella i la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella van desplegar la nit del dimecres 13 de desembre un dispositiu policial al barri del Raval que ha permès desactivar tres punts de venda i consum de substàncies estupefaents. Dos dels punts estaven ubicats en diferents pisos del número 9 del carrer Om i el tercer en el carrer Sant Bertran, número 7.

La intervenció, que ha finalitzat sobre les 03:00 hores d’avui, ha comportat la detenció de sis persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents. A l’interior dels pisos s’han decomissat més de 13.000 euros i diverses quantitats de substàncies estupefaents.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del Grup de Salut Pública de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella, i la Guàrdia Urbana de Barcelona de Ciutat Vella van iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments sis mesos enrere per tal de poder comprovar i recollir el màxim d’indicis per certificar que s’estava cometent tràfic de substàncies estupefaents en aquests punts.

31 entrades i 41 detinguts des de principis d’any

Des de principis d’aquest any, s’han realitzat 31 entrades en diferents pisos en el barri del Raval i s’han detingut 41 persones.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana mantenen dispositius de seguretat a la zona i tenen obertes diverses investigacions a l’entorn d’alguns punts des d’on s’estaria produint tràfic de substàncies estupefaents, de manera que no es descarten properes detencions.

Els cossos de seguretat han reforçat les accions de prevenció i dissuasió amb increment de patrulles uniformades a la zona i les accions relacionals i de devolució de la informació al veïnat i al teixit associatiu. Finalment, també s’ha intensificat la pro activitat i relació amb jutjats per conscienciar de les problemàtiques associades, molèsties provocades i necessitat d’accelerar algunes investigacions.

Per incrementar l’eficàcia de les actuacions policials, s’ha implementat un protocol de coordinació per agilitzar el tapiat de pisos intervinguts per evitar noves ocupacions, contactant proactivament amb la propietat perquè ho facin ells o per aconseguir el seu permís per fer-ho subsidiàriament.

Fotos: Mossos d’Esquadra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑