La Casa de l’Aigua i el túnel subterrani es podran visitar també en dissabte

1-10-2019 / Nou Barris i el MUHBA reforcen el vincle per poder conèixer la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova. Així, el túnel que connecta aquesta casa i la de Trinitat Vella podrà visitar-se a partir d’octubre també els dissabtes.

Fins ara, les visites guiades tenien lloc únicament el primer diumenge de cada mes, que es mantenen. Desapareix, en canvi, la possibilitat de recórrer les instal·lacions de mutu propi la resta de diumenges.

 

Aquest és el calendari d’octubre fins a final d’any:

Dissabte 5 d’octubre
Dissabte 19 d’octubre
Diumenge 3 de novembre
Dissabte 16 de novembre
Dissabte 23 de novembre
Dissabte 30 de novembre
Diumenge 1 de desembre
Dissabte 14 de desembre
Dissabte 21 de desembre
Dissabte 28 de desembre

Les visites es podran fer en dos torns, un a les 11 h i l’altre a les 12.30 h, i duraran aproximadament una hora. Són gratuïtes però cal inscripció prèvia, que es pot fer a la mateixa Casa de l’Aigua de Trinitat Nova de manera presencial, (c. Garbí, 2), trucant per telèfon al 93 463 77 71 o al correu electrònic casadelaiguadt8@bcn.cat. També podeu reservar a través del web del MUHBA.

El recorregut començarà a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella (c. del Torrent de la Perera, s/n) i acabarà a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova (c. de Garbí, 2). Un dels grans atractius de la visita és la possibilitat de recórrer el túnel subterrani que connecta tots dos espais.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑