El carrer Sagunt guanya el primer premi de carrers guarnits de la Festa Major de Sants

Barcelona 27-8-2019 / El carrer Sagunt, amb una decoració que recrea els vitralls, les escultures i els trencadissos del Palau de la Música, ha guanyat el primer premi de guarnits de la Festa Major de Sants, amb 338 punts.

El segon premi ha recaigut en el carrer Alcolea de Baix, amb un decorat inspirat en les “escape rooms”, que ha obtingut 299 punts. Aquest carrer també s’ha endut el premi especial a l’originalitat. Finalment el podi l’ha completat el carrer Alcolea de Dalt, que amb motiu del 75è aniversari de l’alliberament de París del domini nazi, recrea i recorda aquell 25 d’agost de 1944. Ha rebut 295 punts.

 

Pel que fa a la resta dels guardons especials, el que premia el millor sostre se l’ha endut el carrer Vallespir, i el premi al detall artístic el carrer Papin.

Pel que fa a la resta dels carrers del barri de Sants participants en la festa major d’enguany amb guarnits, han obtingut les següents puntuacions:

– Quarta posició amb 288 punts, el carrer Galileu.
– Cinquena posició amb 274 punts, el carrer Guadiana.
– Sisena posició amb 273 punts, el carrer Valladolid.
– Setena posició amb 261 punts, el carrer Vallespir.
– Vuitena posició amb 246 punts, el carrer Finlàndia.
– Novena posició amb 245 punts, el carrer Rosés.
– Desena posició amb 217 punts, el carrer Papin.
– Onzena posició amb 215 punts, la plaça de la Farga.
– Dotzena posició amb 125 punts, el carrer Vallespir de baix.
– Tretzena posició amb 114 punts, el carrer Robrenyo.

A l’acte d’entrega dels premis hi ha assistit la tinenta de Drets Socials i Feminismes, Laura Pérez, i el regidor del Districte de Sants, Marc Serra.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑